1. Chào mừng bạn đã đến với cộng đồng Kỹ năng giao tiếp.

  Ở đây tại Noichuyenhay.com là nơi sinh hoạt của những người đam mê học hỏi và phát triển những kỹ năng mà chúng ta cần phải có trong cuộc sống, công việc hàng ngày.

  Cho dù bạn đang ở nơi làm việc, một người tìm việc, sinh viên, giáo viên hoặc cha mẹ, hoặc chỉ quan tâm đến việc phát triển các kỹ năng quan trọng của bạn, bạn sẽ tìm thấy nhiều thông tin ở đây về kỹ năng sống cần thiết. Hy vọng rằng những chia sẻ này sẽ giúp bạn cải thiện cuộc sống cá nhân và nâng cao sự chuyên nghiệp của bạn.

  Bạn sẽ tìm thấy những thông tin bổ ích và nói cho người khác về cộng đồng Nói chuyện hay để mọi người cùng chia sẻ giúp đỡ nhau tự tin và thành công trong cuộc sống. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  Tắt thông báo

11 kỹ năng đơn giản gây thiện cảm bất ngờ khi giao tiếp

Thảo luận trong 'Kỹ năng giao tiếp' bắt đầu bởi Rau Muống Luộc, 27/4/16.

Lượt xem: 8,793

 1. Rau Muống Luộc

  Rau Muống Luộc Moderator Thành viên BQT

  Được mọi người yêu quý hoàn toàn là việc bạn có thể kiểm soát được. Tất cả những gì bạn cần là sử dụng một vài kỹ năng xã hội cốt yếu để gây dựng trí thông minh cảm xúc.

  Dưới đây là 11 cách đơn giản để bắt đầu tạo nên “tính cách triệu đô” và trở thành người nhận được nhiều thiện cảm nhất trong buổi tiệc:

  1. Giao tiếp bằng mắt
  “Đây là điều đơn giản đến mức ngu ngốc, nhưng nó vẫn là một trong những yếu tố có ảnh hưởng nhất” – Brad Porter – một người dùng Quora, một trang web dịch vụ hỏi đáp, nhận định.
  Hãy bắt đầu thói quen này ngay lập tức – Porter nói. Nó chẳng đòi hỏi kỹ năng gì đặc biệt, mà chỉ cần bạn nhìn thẳng vào mắt người khác khi giao tiếp.

  giao tiep bang mat.jpg
  2. Cất điện thoại đi
  Hãy giữ điện thoại trong túi cho tới khi cuộc trò chuyện kết thúc. Hãy tâp trung nhìn vào người đối diện. Hãy ngừng mọi việc mà bạn đang làm và đừng làm gì gián đoạn.
  Đây là một thói quen rất hiệu quả nhưng lại vô cùng đơn giản và bạn có thể thực hiện ngay lập tức. Nó không đòi hỏi bất kỳ nỗ lực hay kỹ năng nào.

  cat-dien-thoai-di.jpg
  3. Gọi mọi người bằng tên
  Hãy nhớ lại cảm giác bạn được ai đó gọi tên khi nói chuyện, chắc hẳn rất tuyệt vời.
  Nếu bạn gặp khó khăn trong việc nhớ tên, hãy thử nhiều cách khác như viết tên họ ra hoặc liên tưởng tên với một hình ảnh hoặc giai điệu nào đó. Người dùng Howard Lee của Quora khuyên rằng nên nhắc lại tên của một người bằng miệng trong lần đầu tiên bạn được giới thiệu, sau đó nhắc lại 2 lần trong đầu bạn.

  goi-moi-nguoi-bang-ten.jpg
  4. Mỉm cười
  Đừng đánh giá thấp sức mạnh của nụ cười. Ngoài ra bạn cũng nên kể truyện cười. Con người thường vô thức lặp lại ngôn ngữ cơ thể của người mà họ đang nói chuyện cùng. Nếu bạn muốn được yêu quý, hãy sử dụng ngôn ngữ cơ thể tích cực, mọi người sẽ đáp trả lại bạn như vậy.

  hay-luon-mim-cuoi.jpg
  5. Một cái bắt tay chắc chắn

  “Không quá chặt nhưng cũng không quá lỏng lẻo và không chơi trò thống trị” – nhạc sĩ, diễn viên Tony Vincent viết.
  Nghiên cứu cho thấy người ta quyết định có thích bạn hay không chỉ qua vài giây đầu tiên khi gặp mặt. Một cái bắt tay chắc chắn góp phần lớn trong ấn tượng lần đầu tiên.

  bat-tay.jpg
  6. Lắng nghe
  Hãy lắng nghe nhiều hơn nói – người dùng Quora, Mark Bridgeman nói. “Bạn có 2 tai nhưng chỉ có 1 miệng. Đó là tỷ lệ mà bạn nên sử dụng chúng”.

  lang-nghe.jpg
  7. Đừng chỉ lắng nghe – Hãy lắng nghe tích cực
  Đơn giản là hãy chăm chú lắng nghe mà không ngắt lời người đối diện. Những người được yêu quý thực sự lắng nghe người mà họ đang nói chuyện cùng.
  Lắng nghe tích cực đòi hỏi 4 bước: nghe, giải thích, đánh giá và phản hồi.
  Bước 1 đòi hỏi bạn dừng mọi việc và chú ý. Tiếp theo, diễn giải những gì bạn đã nghe và đưa ra những câu hỏi làm rõ nếu cần. Đảm bảo rằng bạn có tất cả thông tin thích hợp trước khi đưa ra quan điểm. Cuối cùng, đưa phản hồi để người nói biết rằng bạn có lắng nghe.

  hay-lang-nghe-mot-cach-tich-cuc.jpg
  8. Khen ngợi

  Bạn nên mở đầu cuộc đối thoại bằng cách làm người khác cảm thấy họ giống như một chuyên gia. Ví dụ như: “Bạn biết nhiều về truyền thông xã hội phải không?” hoặc “Bạn có biết tại sao tôi luôn nhận được tin nhắn lỗi không?”
  Bằng cách này, bạn vừa học được kiến thức mới, người khác lại cảm thấy mình có ích. Nó tốt cho cả hai và mang lại kết quả 100%.

  vo-tay-khen-ngoi.jpg
  9. Biết cách nhận một lời khen
  Nhận lời khen có thể là một việc khó khăn, bởi vì bạn không muốn mình trông có vẻ tự cao tự đại. Nhưng bạn cũng không muốn lí nhí câu “cảm ơn, bạn cũng thế”, bởi vì điều đó làm cho bạn trông có vẻ bất tài.
  Vì thế, thay vì nói “Bạn còn giỏi gấp 10 lần tôi” hay “tất cả là nhờ bạn”, hãy chấp nhận lời khen bằng sự tự tin và nói “Cảm ơn! Được nghe điều đó thực sự tuyệt!” hay “Cảm ơn! Thật là một trải nghiệm tuyệt vời”.

  biet-cach-nhan-mot-loi-khen.jpg
  10. Nếu ai đó bị ngắt lời, hãy đề nghị họ tiếp tục
  Ai cũng từng có lúc gặp phải trường hợp đang kể một câu chuyện, bị ngắt lời, sau đó lúng túng đứng dậy rồi tự hỏi không biết có ai đang nghe mình nói không.
  Bạn hoàn toàn có thể trở thành người hùng của người đó bằng cách nói những câu đại loại như: “Này, kể tiếp câu chuyện về chuyến đạp xe đi! Bạn vừa kể đến đoạn mấy con chó bắt đầu đuổi theo bạn. Tôi rất muốn nghe phần còn lại”.
  Ngay lập tức bạn sẽ giúp người nói cảm thấy thoải mái hơn và làm họ cảm thấy mình có giá trị.

  neu-ai-do-bi-ngat-loi-hay-de-nghi-ho-tiep-tuc.jpg
  11. Đừng than vãn
  Nếu bạn đang than vãn mà nhận thấy mọi người bắt đầu xao nhãng câu chuyện của mình, hãy chọn chủ đề mới ngay lập tức.

  dung-than-van.jpg

  Nguồn vietnamnet theo Business Insider
   
  Thẻ (Tags):
 2. hidkigy

  hidkigy New Member

  bài viết hay đó! rất bổ ích!
   
 3. foleybriggs2131993

  foleybriggs2131993 New Member

 4. SaoDrheanomogt

  SaoDrheanomogt New Member

 5. AnthonyRed

  AnthonyRed New Member

  Hi everybody. I'm new here. Have a nice day everyone!!
   
 6. Normanjeoxy

  Normanjeoxy Member

  [​IMG]
  Each bottle of HGH-X2 contains 30 capsules. Hypatia The most common side effect associated with Nandrolone is breast enlargement, but this might be avoidable if you take a PCT (more on that below).I can confirm all the positive reviews I have read about this drug.However, the side effects of masteron are mild compared to other cutting steroids such as winstrol, therefore it is a more preferable cutting steroid for some bodybuilders who are not looking to get huge.Sustanon – Sustanon (more commonly, Sustanon-250) is an incredibly popular testosterone blend that athletes tend to love.People get tempted to try out steroids just so they can break personal limits and acquire massive gains in a short span of time.Quinoa was one of the staple foods of the Incas of South America, dating back to 300-400 centuries ago.When they combine steroid alternatives with resistance training, older men reap numerous health benefits. Both men and women require testosterone for a well-functioning body but men do so in far higher amounts then their female counterparts. https://briz.by/news/winstrol-25mg-a-day-winstrol-injection Winstrol 25mg a day While people on steroids appear to be perfect specimens, more often than not, they are developing dangerous health conditions on the inside.Thinking about your needs, would you benefit from this product?If you want to buy the supplements of it, then you have reached the right place.If estrogen is a problem for you, then you may want to pick up this supplement.The process involves introducing a series of.HGH primary claim to fame is its ability to turn back your body’s biological clock, reducing body fat, building muscle, restoring hair skin and immune function.This would reveal if you received high quality product or not. Oral steroids when to take It can be used by both men and women.Legal steroids can help you to: Increase muscles Increase oxidation of fat tissues Get six pack abs Give us prominent veins Increase strength Faster recovery after workouts.The main issue with Anadrol is the fact that as powerful as it is.Considered as one of the greatest anabolic steroids available on the market, dianabol can be used to kick-start your cycle; helping you to gain 20lbs in just a few weeks!These are the 3 normally produced anabolic steroids by which all various other anabolic steroids are originated from and based upon.As well as packing on lean mass and boosting strength levels, test cypionate will improve workout recovery and increase endurance levels.Anabolic steroids for sale.
  Trendvision tdr-718 gns
  https://marketplace.eugdpr.gr/activity/p/536871/ Anabolic fast grow supplement
  Anadrol side effects
  https://wordpress.phantafriends.de/community/profile/sarms25523711/ Animal bulking stack
  Sustanon 250 que contiene
  Perfect for kick starting a bulking cycle, Dianabol can also be used mid-cycle as a means of busting through plateaus.Popular amongst dieters and bodybuilder as legal alternative to Somatropin.Although it can help you make your way into a higher weight class in just a few weeks, these gains are often very difficult – if not impossible – to maintain.Howcome a person require steroid drugs, in case you may workhard inside fancy health club getting no help?When I got back onto Seriphos, it took down my excess cortisol during the day if I needed it to, and 1-3 before bed stopped the 3am awakenings (along with eating an Extend bar for glucose support, which I was also supporting during PS).Minims prednisolone eye drops contain prednisolone sodium phosphate 0.Note that it is essential to combine the pills with proper nutrition and the right exercise regimen.
  56719018@$!

  nandrolone-decanoate wiki
  deca durabolin dosaggio bodybuilding
  can you overdose on testosterone cypionate
  https www.evolutionary.org proviron-mesterolone
  how to get prescribed testosterone cypionate
  cycle of boldenone prohormone
  decanoato de nandrolona ciclos
  serovital dietary
  0.25 mg of testosterone cypionate every two weeks
  clenbuterol lavizoo
  clenbuterol 20 mcg como tomar
  dbol dianabol review
  best mass gainer stack
  dianabol steroids side effects
  anabolika com shop
  can clenbuterol cause weight gain
  sustanon 250 aspen opiniones
  sustanon 100 mg results
  dianabol and crohn's disease
  finest gears review
  dianabol baja la libido
  1 month prohormone cycle
  perrigo testosterone cypionate cost
  l arginine benefits hgh
  how often can you take clenbuterol
  ostarine cutting stack
  test e dianabol anavar cycle pct
  proviron and hgh cycle
  dianabol uk law
  the hormones or prohormones are stored in
  proviron nannochloropsis
  buy proviron tablets uk
  results from 600 mg testosterone cypionate per week
  sustanon 500 first cycle
  testosterone propionate clomid
  natural foods containing anabolic steroids
  can dianabol be detected in urine
  testosterone cypionate shipping price
  what are prohormones used for
  clenbuterol liquid or pill
  dry prohormones
  clenbuterol wikipedia english
  females testosterone cypionate
  half life testosterone propionate
  best ped for fat loss
  best time of day to inject testosterone cypionate subcutaneous
  how to cut stacked stone
  sustanon and deca before and after pics
  using growth hormone to get taller
  prohormone deals
   
 7. bngvvjlorj

  bngvvjlorj New Member

  美丽世界开区服务端乱勇OL开区服务端倚天2开区服务端完美世界开区服务端征服开区服务端
  绝对女神开区服务端传说OL开区服务端刀剑开区服务端弹弹堂开区服务端科洛斯开区服务端
  魔力宝贝开区服务端武林外传开区服务端网页游戏开区服务端页游开区服务端希望OL开区服务端
  天堂开区服务端传世开区服务端真封神开区服务端劲舞团开区服务端天上碑开区服务端
  永恒之塔开区服务端仙境RO开区服务端诛仙开区服务端神泣开区服务端石器开区服务端
  冒险岛开区服务端惊天动地开区服务端热血江湖开区服务端问道开区服务端密传开区服务端
  火线任务(Heat Project)开区服务端飞飞OL开区服务端洛汗开区服务端天之炼狱开区服务端
  丝路传说开区服务端大话西游开区服务端蜀门开区服务端机战开区服务端剑侠情缘开区服务端
  天龙开区服务端奇迹Mu开区服务端魔兽开区服务端魔域开区服务端墨香开区服务端
  天堂2开区服务端传奇3开区服务端英雄王座开区服务端千年开区服务端征途开区服务端
  新魔界开区服务端骑士开区服务端烈焰开区服务端破天开区服务端决战开区服务端
  成吉思汗开区服务端剑侠世界开区服务端全民奇迹开区服务端挑战OL开区服务端
  红月开区服务端十二之天(江湖OL)开区服务端倚天开区服务端dnf开区服务端
  ————————————————————————————————
  做GM不在是梦想.全国各地都可购买,可远程帮您安装服务端. 我公司为武易传奇群深度合作伙伴,我们的服务宗旨是,让您足不出户,尽享星级服务,主营业务:手游端游页游服务端版本一条龙开服+服务器租用+网站建设修改+广告宣传渠道
  IDC服务器以及空间租用&私服一条龙网络游戏服务端销售(架设属于你自己的私服)
  开服套餐-游戏介绍-网站模版-广告代理-主机空间租用
  官方网站www.43vb.com
  客服咨询QQ1325876192(企鹅扣扣)
  Email:1325876192@qq.com

  本团队正规公司化运营,拥有自己的专业技术团队,合理的价格。
  专业诚信为您量身定做独家专业的网络游戏,打造属于自己的网络私F,圆您一个GM梦想.
  www.43vb.com开区服务端版本下载地址(已修复不能下载问题):
  www.43vb.com/soft/index.html
  传奇sf一条龙服务端_43vb.com 传世私服一条龙服务端_43vb.com 诛仙开服一条龙制作_43vb.com
   
 8. MichaelUtelf

  MichaelUtelf New Member

 9. RonaldTug

  RonaldTug Member

  Contact us right away if your <a href="https://disabilitylawyersvaughan.ca/">Long Term Disability Lawyer</a> has been refused, cut off, or investigated by the insurance carrier.
  Insurance companies will employ various strategies to reject your disability claim and push you to forego compensation. Although you have legal rights, they will attempt to make you feel helpless.

  Contact our experts at VerkhovetsLaw to learn more about your choices before accepting the insurance company's decision.
   
 10. Allanliacy

  Allanliacy New Member

 11. Michaelsen

  Michaelsen Member

  If you are a beginner, and straight stepped into the Diamond Painting the overt of Epitome Art, then adjudicate to start with some hands down and elfin paintings. Yes, you skim the right. Do not marching orders the on the top of safeguarding extend over all at once. It can about the paste to droll very before long diamond painting aforementioned the occasion when you even reward attention any diamonds on the canvas. So, pick out a specific corner of the Diamond Painting Canvas and peel on the wrong track the preservative panel from a minor segment and start painting. The Diamond Paintings which are more complex in colors or gargantuan in evaluate can be considered a diamond painting bit thorny owing the newbies. In the effrontery the actuality that onrush drills are easier to pick and take to exploit on the canvas, it is recommended to management Healthy Diamond/Drills because the Substantial stones do not departure the spaces in between when applied on the canvas. Whereas the reverberating beads junket far-off the spaces when applied to the canvas. So, by way of covering every inch of the canvas, the Honest Diamonds M倀ier renounce more unambiguous and shiny Diamond Technique results. So plough the extent of time arbiter the designs which are easy in terms of complication and not diamond painting sheerest immense in size. A Fond of Discipline Diamond Painting is also proper to start with. If you don't recollect the disagreement between the enthusiast rehearse and satiated penetrate Diamond Paintings, you can investigation our diamond painting guide Predisposed to Drill Vs Chuck-full Exercise - Which is the Whizz-bang Looking for Diamond Painting Kits.
   
 12. Michaelpiz

  Michaelpiz Member

Thẻ (Tags):

Chia sẻ trang này

Đang tải...